Hoe ziet een uitwisseling naar Australië eruit?

Zou je graag op uitwisseling willen gaan, maar twijfel je nog over welk land het beste bij je past? Na het lezen van dit artikel niet meer; wij vertellen je graag hoe een uitwisseling naar een high school in Australië eruit ziet!

Gastvrijheid

In Australië ontbreekt het niet aan gastvrijheid; de mensen zijn er ontzettend aardig en nemen je met liefde op in de groep. Ook binnen je gastgezin zul je merken dat je al vlug als onderdeel van de familie wordt gezien; ze eten elke avond samen en nodigen je graag uit voor de familie barbeque. Dankzij de gastvrije cultuur, vind je op een highschool in Australië snel aansluiting bij leeftijdgenoten en heb je binnen de kortste keren nieuwe vrienden gemaakt. 

Geweldige natuur

Een andere reden om naar Australië te gaan is toch wel voor de prachtige natuur die uniek is aan het land. Het grote voordeel van Australië is, dat er voor ieder wat wils is als het aankomt op natuur en activiteiten buitenshuis. Zo kun je de ene dag gaan wandelen of fietsen in de bergen waar je sneeuw tegenkomt en de andere dag genieten van de wilde jungle. Vind je Australië te ver, maar trekt dergelijk natuur je wel? Dan kan een uitwisseling naar Amerika een goed alternatief zijn!

Australië: voor de waterrat!

Zie je jezelf niet wandelen in de bergen of door de woeste wildernis van de jungle trekken? Geen probleem, want Australië is gemaakt voor mensen die het heerlijk vinden om lekker te chillen aan het strand, te zwemmen of te surfen. Australiërs zijn gek op watersport; zo kun je naast surfen, ook kajakken, snorkelen of met de jetski over het water razen. De verscheidenheid aan watersporten is iets wat je nergens anders zult vinden en dat maakt Australië toch wel het overwegen waard, vind je niet?