Gaten in de muur repareren 

Als je kleine kinderen in huis hebt, dan kan het voorkomen dat zij met voorwerpen hebben gegooid en dat er daardoor een gat in de muur is ontstaan. Erg vervelend, maar het is belangrijk om te kijken naar hoe het gat gerepareerd kan worden. Het is belangrijk om hier nooit lang mee te wachten, want de warmte in huis kan dan wegstromen, maar ook is er een risico dat je last zult krijgen van hout- of betonrot. 

Muren kan je opvullen 

Het repareren van muren is vrij eenvoudig, want je kunt de muren opvullen met opvulmateriaal. De meeste mensen kiezen ervoor om de muren op te vullen met PUR of met plamuur, maar dat is niet de beste oplossing. Je kunt namelijk het beste de muren opvullen met EAXYFIX muurvuller. Dit is een chemisch goedje dat binnen enkele seconde al hard word na het aanbrengen. Dat is erg handig, want je hoeft dan niet lang te wachten totdat je de muur opnieuw kan gaan schilderen. Het opnieuw schilderen van de muur is noodzakelijk, want het is anders nog steeds te zien dat daar een gat heeft gezeten. 

Wat heb je nog meer nodig?

Wanneer je een muur gaat opvullen met EAZYFIX muurvuller, dan maak je zeker een verstandige keuze. Om met EAZYFIX te kunnen werken is het wel van groot belang dat je over de juiste gereedschappen beschikt. Zo heb je een plamuurmes nodig voor het verspreiden van de muurvuller, maar ook is dit nodig om de muurvuller gelijk te maken met de muur. Het is aan te raden om tijdens het werken met muurvuller handschoenen te dragen. Muurvuller droogt ontzettend snel en je bent vaak te laat om je handen schoon te maken. Mocht je muurvuller op je handen hebben, dan kun je dit het beste schoonmaken met warm water of terpentine. 

Waar kun je muurvuller aanschaffen?

Muurvuller is een zeer gewild product en daarom kun je voor het aanschaffen van muurvuller overal terecht. Helaas zijn niet alle muurvullers op de Nederlandse markt van uitstekende kwaliteit en dat is erg jammer. Muurvullers moeten namelijk van uitstekende kwaliteit zijn want je wilt natuurlijk voorkomen dat de muurvuller afbreekt of los laat. Je zult dan opnieuw muurvuller aan moeten brengen en opnieuw de muur schilderen. Je kunt je wel voorstellen dat het erg veel geld en tijd kan kosten. Wees daarom slim en schaf direct muurvuller van uitstekende kwaliteit aan.